Schoencadeaus die ècht leuk zijn

badstickersIn het speelgoedwalhalla is het soms lastig om de echt leuke cadeautjes te vinden. Tuurlijk, je kunt een hoop prullaria vinden voor een euro, maar dat is meestal van dat spul wat binnen 2 weken stuk is en weggegooid wordt. Samen met Kiwikids, een webwinkel en stenen winkel in Noordwijkerhout, die heel goed zijn in het spotten van leuk kinderspeelgoed, selecteerden wij 6 leuke cadeautips.

1. Meadow Kids Bad & Douche stickers.

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar mijn kinderen zijn meestal aan het ruziën in bad of onder de douche. Terwijl het qua tijd toch echt praktisch is om ze er tegelijk onder te zetten aan het einde van de dag. Met deze stickers heb je de oplossing. Ze vinden het zo leuk, dat ze er lekker mee aan het spelen zijn. Geen waterballet meer in bad of onder de douche, maar lekker spelende kinderen die je zelf vliegensvlug kunt wassen. Ondertussen geven zij de poppetjes steeds nieuwe kleren aan.

2. Visspel Scratch Classic

Dit visspel was al een succes toen ik de kinderleeftijd had. Mijn broertje en ik hebben het eindeloos gespeeld, het bleef leuk. Ook nu zijn mijn kinderen fan van het visspel. Yuren en Lenthe vinden het gewoon leuk om de visjes te vangen, met Sterre kunnen we ook al echt de punten tellen om te kijken wie er gewonnen heeft.

3. Puzzels van Crocodile Creek

De puzzels van Crocodile Creek zijn altijd prachtig vormgegeven. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er schitterende afbeeldingen, die absoluut uitnodigen om aan de slag te gaan. Wist je, dat puzzelen heel goed is voor de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht? Bovendien is het erg gezellig om met deze donkere dagen lekker aan tafel samen te puzzelen.

4. Les Mistinquettes poppen

Van poppen kan een meisje nooit genoeg hebben. Tenminste, dat vinden mijn dames. Die lopen hele dagen te sjouwen met poppen. Dan is het weer de babypop, dan weer Pippi Langkous, dan weer een knuffeltje uit Blijdorp. Ik weet zeker dat dit exemplaar ook in de smaak zal vallen. Al was het alleen maar om het fijne doosje, waar deze pop in kan wonen. Het jurkje kan aan en uit. Deze gele past natuurlijk helemaal bij onze Lenthe 🙂

5. Skip *Hop bordjes

Er moet ook gegeten worden, en geloof het of niet, maar kinderen eten echt beter van een leuk bord. Hier thuis is het af en toe ruzie wie welk bordje krijgt. Ze hebben duidelijk een voorkeur. Helaas hebben wij de Skip Hop versie nog niet, maar ik weet zeker dat ze in de smaak zouden vallen!

6. Tolo First Friends

Voor de allerkleinsten zijn de diertjes van Tolo superleuk. Er kan vanalles bewegen en er komt soms een klikkend geluid. Perfect voor de kleintjes om te ontdekken en te leren.

Ik hoop dat je weer wat ideeën rijker bent na deze tips. Heb je zelf nog een geweldig schoencadeautje gezien wat je wilt delen? Laat een reactie achter!

PicMonkey Collage skiphop

Vorig artikelKleine avonturen voor groepen
Volgend artikelMagie op de muur
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in