Gratis printable Sinterklaaspakpapier

Kennen jullie deze gratis printable nog? Wendy de Boer maakte deze voor Hip & Hot een paar jaar geleden, maar hij blijft leuk! Dat geldt ook voor de free printable die Nelleke Wouters (die dit jaar onze kerstkaarten heeft ontworpen!) voor ons maakte. Een leuk printbaar pakpapier met cadeautjes.

Dus, mogen jouw kinderen vanavond voor het eerst hun schoen zetten, en moet er nog een kleinigheidje ingepakt worden? Print dan deze free printables uit en hoppa, je hebt superleuk pakpapier op A4 formaat!

Klik op het plaatje om het pakpapier te downloaden.

sinterklaas_inpakpapier_Wendy-de-Boer sinterklaas_inpakpapier

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij: Hanging Houses
Volgend artikelHet spel waar mijn kinderen momenteel gek van zijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in