Kleine avonturen voor groepen

Kleine avonturen voor groepenWeten jullie nog dat ik een poos terug dat leuke spel “Kleine avonturen voor ouder en kind” tipte? Een klein blikken doosje boordevol inspiratie om activiteiten met je kind(eren) te organiseren. Zoals elkaar schminken, of een speurtocht door het huis maken. Het spel is nog altijd een groot succes, Sterre wil regelmatig een kaartje kiezen.

Nu is er iets nieuws, namelijk een al net zo prachtig blikken doosje met kaarten speciaal voor groepen. Ideaal voor op school, het kinderdagverblijf, een verjaardagsfeestje, op kamp of waar je dan ook met een groep bent. De kaarten bevatten spellen voor buiten en binnen, netjes gesorteerd. Vooraf kun je kijken welke kaarten het meest geschikt zijn voor de groep die je verwacht. Ook staan overal de benodigdheden dikgedrukt op vermeld, zodat je de spellen goed kunt voorbereiden. Speel bijvoorbeeld Boter, Kaas & Eieren in het groot, met verf en een spons die je tegen grote vellen mag gooien. Of maak van crepepapier gekleurde stroken die je kris kras door het huis als een enorm spinnenweb ophangt. Probeer om de beurt door het web te kruipen, zonder dat je iets aanraakt. Spannend! Of probeer van kranten en tape een Eiffeltoren te bouwen. Wie komt het hoogste? Hoe kun je zorgen dat hij stevig staat?

Het blik zit vol geweldig leuke, spannende, hilarische of educatieve activiteiten. Succes verzekerd!

Het spel is te koop via de website van Het Kleine Avontuur voor €14,95 en met de code HH2013 krijg je zelfs nog 10% korting tot 30 december 2013. Heel leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst.

Heb je nog geduld en wil je dit leuke spel winnen? Doe dan mee via onderstaand formulier. Laat weten waarom jij dit spel moet winnen! Deze actie loopt tot 23 december 2013.

Kaartjes Kleine avonturen

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelDIY: zo pak je cadeautjes leuk in!
  Volgend artikelSchoencadeaus die ècht leuk zijn
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in