Magie op de muur

sinterklaasschimmenTegenwoordig is het na het avondeten al donker. Mijn kinderen willen vaak nog even een half uurtje spelen, en dat mag. Hoe leuk is het, om dan met dit Sinterklaas Schimmenspel op de muur een verhaal te vertellen. Zet een felle lamp op je muur, doe de schimmen op de bijgeleverde houder, zorg voor pepernoten en warme chocolademelk voor de sfeer en eventueel gezellige Sinterklaasmuziek. Kinderen kunnen zelf op de muur een mooi verhaal spelen, of je kunt als ouder je kinderen verrassen met een leuke Sinterklaas theatervoorstelling voor het slapen gaan.

Het schimmenspel stimuleert de fantasie. Voor kinderen heeft een schimmenspel vaak iets magisch. Dit past goed bij Sinterklaas, dat ook een magisch feest is. Hoe komen die cadeautjes in de schoenen? Horen we Zwarte Pieten op het dak? Kinderen zullen het heel leuk vinden om te spelen met schaduw en licht.

Je koopt het dit Sinterklaas Schimmenspel bij de Etsy shop Coandmore. Naast Sinterklaas zijn er ook prachtige andere schimmenspellen. Met een prijs van €15,00 is dit ook een heel fijn Sinterklaascadeau.

Schimmenspel sinterklaas

Vorig artikelSchoencadeaus die ècht leuk zijn
Volgend artikelScandinavische sterren
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in