Serabeena

Hoewel Australië nog steeds mijn favoriete shoppingland is buiten Europa, heb ik er al een tijdje geen aandacht meer aan besteed. Zonde. Want er zijn natuurlijk nog steeds pareltjes van webshops te vinden! En recent kreeg ik weer wat leuks opgestuurd. Helemaal uit Down Under dus. Het had er lang over gedaan, maar het was zeker de moeite waard. Het waren namelijk koffertjes met allerlei leuk spul om armbandjes van te maken. Voor de kids bedoel ik dan. Het leek me direct leuk om te gebruiken op een verjaardagsfeestje. Het is allemaal met van dat schuimrubbel in felle kleurtjes en stickerfiguren. Er zit zelfs plak-klittenband bij! Erg handig. Mijn dochter was meteen een uur zoet. En de armbandjes zijn bovendien echt leuk en draagbaar. Op de website van Serabeena vind je nog veel meer leuke koffertjes met inhoud om zelf aan de slag te gaan. Ik zeg: doen!

Namens Serabeena mag ik 2 van deze leuke koffertjes weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Ik wil heel graag weten wat de prijs van het koffertje is in euro’s. Dus even naar Serabeena.com.au, het koffertje zoeken en de AUS prijs omrekenen naar euro’s. Je antwoord geef je door via dit formulier. En de actie loopt tot 28 oktober 2010.

Vorig artikelTrendy Kinderkamer
Volgend artikelStoerinstyle nachtlampjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in