Hoe gemakkelijk online shoppen kan zijn…

Stad.nl is een digitale winkelstad op internet. Er zijn ruim 150 unieke en bijzondere winkeltjes gevestigd die online shoppen wel heel gemakkelijk maken. Stad.nl biedt een online winkelervaring zoals die in de fysieke wereld; je struint door sfeervolle straatjes en bezoekt winkels. Op de site zoek je gericht naar een specifiek product of je laat je inspireren door de vele winkels. Er zijn diverse producten te vinden in de op thema ingedeelde straten, zoals de modestraat, de interieurstraat, de bouwlaan en het babystraatje.

PicCollage2

Momenteel is het feest in Stad.nl want er is weer een nieuwe straat geopend. De Stadskade. Op deze kade vind je allerlei leuke nieuwe winkeltjes die originele producten aanbieden. Ter ere van deze opening mogen wij namens Stad.nl zes kadobonnen van € 25 weggeven. De bonnen zijn te besteden in alle winkels van Stad.nl.

Vul het antwoord op de onderstaande vraag in op het formulier en je maakt kans op zo’n superfijne kadobon.  “Op de Stadskade zie je stenen met daarop namen. Hoe kan jouw naam hier ook bij komen staan?” 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelDIY project watermuur
  Volgend artikelDe favorieten van… Sammikids!
  Heleen Ravenhorst
  Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in