Shine

Nee, we hebben het hier niet over dat songfestivalliedje dat de finale niet eens haalde, SHINE zijn de pareltjes van lantaarntjes die Jurianne Matter maakte. Ik was al fan van de vorige versie, maar deze zijn nog mooier. Leuk is dat je er zelf ook nog mee aan de slag kunt, je kunt kiezen hoe je de gestanste delen wilt vouwen: in of uit. Daarnaast is de lantaarn reversible, kies de kant die jij het mooist vindt en je heb een prachtig lantaarntje om op de zwoele zomeravonden van te genieten. Extra leuk om er meerdere neer te zetten, dat geeft een gaaf effect!

Duur zijn ze niet, al voor €7,95 heb je ze in huis. De lantaarntjes SHINE passen om vrijwel ieder glas of jampotje, en eenmaal aangestoken hebben ze iets toverachtigs, waarschijnlijk omdat de binnenzijde doorschijnt. Geschikt voor warme zomeravonden buiten, maar ook straks met de kerst binnen! Je koopt ze bij PSikhouvanjou.

Vorig artikelWendy goes eco
Volgend artikelMuck Kinderkleding
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in