4 x DIY inpakken voor Sint

lantaarn-papier-sinterklaas-sfeerHij is weer in het land: Sinterklaas. Voor mij betekent Sinterklaas het begin van een hele gezellige periode. Tijd voor jezelf, je gezin, familie en vrienden. Met veel lekkernijen en cadeaus! En van cadeautjes worden we allemaal blij, toch? Wat is er nou leuker om die cadeautjes mooi in te pakken?

Wij tippen je 4 producten die je helpen bij het inpakken èn een gratis sfeermaker voor in huis.

Sint en Piet stempeltjes

Deze mini stempeltjes van Sinterklaas en Piet stonden al lang op mijn verlanglijstje. Je kunt ze overal voor gebruiken. Knip mooie labels uit en stempel wat pietjes en sintjes erop en je hebt een heel persoonlijk cadeaulabel zelf gemaakt. Of wat dacht je van eigen inpakpapier? Stempel maar raak! Miss Honeybird verkoopt ze in haar Etsy shop en heeft naast deze mini stempels ook een grotere variant.

Mini stempels | Miss Honeybird | € 3,95 p.st.
mini-stempel-sinterklaasmini-stempels-sint-piet

 

 

 

 

Sinterklaas stickers

Geen tijd of zin om zelf te knippen en stempelen? Dan is dit stickervel net wat voor jou. 25 verschillende Sinterklaas labels op een stickervel. Plak ze op je cadeaus, schrijf de naam erop en je bent klaar. Handig toch? Een stickervel koop je bij Papergoodies.

Sint stickervel | Papergoodies | € 1,50 per vel

Sinterklaas-cadeau

Cadeautjes tape

Natuurlijk mag tape niet ontbreken. Ik ben groot fan van tape! Bij de Hema kocht ik deze tape met cadeautjes en een plakbandje met Sint en Piet. De plakband was een afgeprijsd artikel, dus kijk even goed bij je plaatselijke Hema. Pak je cadeaus in met je zelfgemaakte inpakpapier en plak het dicht met de tape. Simpel en leuk.

Masking tape | Hema | € 0,50 – € 0,75

masking-tape-sinterklaas-cadeautjesplakband-sinterklaas-inpakken

 

 

 

 

 

Postpapier Sint

Dit mooie postpapier kun je kopen bij Post & Papier. Handig voor een verlanglijstje maar ook je gedichten mogen niet ontbreken op dit mooie papier. En je kan het natuurlijk ook als inpakpapier gebruiken.

Postpapier | Post & Papier  | € 1,50 voor 5 vel

Post-papier-sinterklaas

Sinterklaas lantaarn

En cadeautjes uitpakken op pakjesavond doe je helemaal in sfeer met deze Sinterklaas lantaarn! De pdf is gratis en je knipt en plakt hem vervolgens zelf in elkaar. Daarnaast verkoopt ze in haar webshop nog meer mooie Sinterklaas versieringen. Allemaal van papier. Perfect voor pakjesavond!

Gratis lantaarn

Webshop met Sint versieringen

Door: Lisette van der Wiel, Papergoodies.

Vorig artikel6 coole gadgets voor kinderen
Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij… Koetjes & Kaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in