Shop en dineer met Valentijnsdag in Stadshart Zoetermeer

Sinds ik verhuisd ben, ga ik niet meer altijd naar de binnenstad van Den Haag om te shoppen, maar rijd ik wat vaker naar een leuk winkelcentrum in de buurt. Een van mijn tips is dan ook winkelcentrum Stadshart Zoetermeer. Hier heb je the best of both worlds: je kunt er èn lekker eten, èn lekker shoppen! Als jurkjesfreak heb ik altijd een excuus voor een nieuwe jurk en dus was het afgelopen zaterdag tijd voor een nieuwe Valentijnsoutfit. Ook iets voor jou? Doe dan zeker mee aan de winactie: shop en eet met jouw Valentijn in Stadshart Zoetermeer!

Parkeren

De mensen die in de buurt wonen weten het misschien allang, maar in Stadshart Zoetermeer vind je genoeg hippe winkels en eetgelegeheden. Je parkeert in één van de omliggende parkeergarages. Wij kiezen meestal voor P2. We gaan er uit op de 3e verdieping van P2. Dan kom je er naast de Action uit en loop je zo het winkelcentrum in. Parkeren is trouwens de eerste 2 uur gratis! Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat kan: Het Stadshart zit praktisch naast het station en heeft twee haltes voor de Randstadrail.

Shopreport

Er zijn in Stadshart Zoetermeer heel wat leuke winkels te vinden. Ik shop er graag bij de H&M, Sandwich, Mango, Esprit, Anna van Toor, Jeans Centre, Steps, van Uffelen, Only en de Sting als ik kleding zoek voor mezelf. Voor een compleet overzicht kun je ook op de website van Stadshart Zoetermeer kijken. Ik kan er eigenlijk altijd goed slagen. Afgelopen week ging ik voor mezelf op zoek naar een nieuwe jurk als Valentijnsoutfit. Welke vinden jullie het leukste?

Kinderwinkels

Natuurlijk kun je voor kinderen ook terecht in Stadshart Zoetermeer. Ook zij wilden ook wel een nieuwe outfit voor Valentijnsdag zeiden ze. Voordeel is dat in deze tijd van het jaar je iets moois kunt scoren voor een redelijke prijs. Voor de kinderen kan ik vaak slagen bij C&A, Name It, Prenatal en Vingino.

Lunch & diner

Van lekker lang winkelen word je moe en hongerig, en daarom zijn in Stadshart Zoetermeer genoeg fijne plekjes voor de inwendige mens te vinden. Wij zijn fan van “de Vrienden van de Burgemeester”, vanwege de supervriendelijke bediening, het industriële interieur, de schone wc’s (niet onbelangrijk!) en natuurlijk het lekkere eten. Met de (nep)haardvuurtjes en het kaarslicht is dit bij uitstek de plek voor een romantisch diner. Voor de lunch is Bagels & Beans mijn old time favourite en ik zit ook graag bij Doppio of de Chocolate Company.

Beauty en accessoires

Natuurlijk kun je bij Stadshart Zoetermeer naast mode voor nog veel meer leuks terecht in het winkelcentrum. Misschien wil jij je geliefde nog iets moois cadeau doen? Je vindt er zeker een geschikt presentje voor hem of haar, want er zijn juweliers, mooie bloemenwinkels, sportwinkels, Rituals zit er, winkels met prachtige lingerie of denk eens aan een mooi boek als cadeau, dat is eigenlijk altijd goed.

Shop en dineer met jouw Valentijn in Stadshart Zoetermeer

In samenwerking met Stadshart Zoetermeer mag ik samen met één van mijn lezers op 10 februari ‘s middags een geweldige Valentijns-outfit gaan shoppen! Ik betaal 🙂 Daarna ga je in je nieuwe outfit met je geliefde (of als je die niet hebt je moeder, beste vriend(in) of iemand anders) lekker uit eten bij de Vrienden van de Burgemeester. Ook dit etentje wordt je aangeboden. Het lijkt me superleuk om met een lezer op pad te gaan om allebei een leuke Valentijns-outfit te kopen! De totale waarde van de prijs is maarliefst €450.

Wat moet je doen?

Je moet natuurlijk wel iets doen om deze mooie prijs te winnen. Laat via onderstaand formulier weten waarom jij met mij wil shoppen, of je beschikbaar bent op 10 februari om met mij op pad te gaan en wie je wil meenemen voor een romantisch Valentijnsdiner. Verder hopen we dat je ook de Facebookpagina gaat volgen van Stadshart Zoetermeer, zodat je alvast in de stemming kunt raken.

Ik ben heel benieuwd met wie van mijn lezers ik straks op pad mag! Nog even voor de duidelijkheid:

-De prijs heeft een maximale waarde van €450 (300€ shoptegoed en €150 voor een diner bij de Vrienden van de Burgemeester)
-Je gaat met mij winkelen in Stadshart Zoetermeer op 10 februari 2018
-Je komt op eigen gelegenheid naar Stadshart Zoetermeer, we treffen elkaar daar
-Ik maak de winnaar bekend op 7 februari
-Je geeft door deelname toestemming voor het maken van foto’s van onze shopmiddag en geeft ook toestemming dat zowel ik als Stadshart Zoetermeer deze foto’s online en offline mogen gebruiken
-We vinden het extra leuk als je zelf ook foto’s op social media plaatst van onze shopmiddag in Zoetermeer. Maak dan gebruik van de hashtag #stadshartzoetermeer en tag mij en @stadshartzmeer.
-op 7 februari krijgt de winnaar bericht!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelValentijnsdag, hot or not?
  Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #160
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in