Waarom tablethoezen onmisbaar zijn

tablethoes roze hartjesOf je nu in het bezit bent van een iPad of een andere tablet, zo’n ding heeft hoe dan ook een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Alsof het magneetjes zijn. Nu zijn er tegenwoordig ook wel echt superleuke apps voor kinderen. Regelmatig plaatsen we hier reviews over leuke apps en onze kinderen genieten daar dagelijks wel een poosje van. Wij hebben namelijk 1 uur schermtijd per dag ingesteld, meestal verdeeld over 2 halve uurtjes. Ze mogen dan zelf kiezen of ze boekjes willen lezen op de iPad, een interactieve app mogen spelen of liever gewoon tv kijken via de Zeppelin app.

Het nadeel van kinderen op de iPad is, dat het soms ruzie wordt. Of dat ze iets willen laten zien, gaan lopen met de tablet en het uit de handen valt. Op de grond. Kapot. Ik hoor het regelmatig om me heen bij vriendinnen. Daarom hebben wij vanaf het begin een hoes om de iPad heen zitten. Ook voor onszelf trouwens, ik val ook niet in de categorie meest handig en laat dat ding ook best eens uit mijn handen schieten. Bescherming voor je tablet is simpelweg onmisbaar, om deze redenen dus. En bij ons is er dan ook nog nooit een iPad stuk gegaan!

Nu weet ik dat er ook veel mensen meelezen die wat minder Apple fan zijn dan wij. En dus tip ik vandaag ook 2 beschermhoezen voor andere tablets, zoals bijvoorbeeld deze Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoesGalaxy Note Pro 12.2 case.

En met het oog op Valentijnsdag, selecteerde ik vooral een heleboel leuke roze met HARTJES!

tablethoezen-valentijnsdag

Vorig artikelWitte designmeubelen voor kinderen? Dat kan!
Volgend artikelRecept: Pumpkin Pie & Pumpkin Chai Latte
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in