Shop je sintcadeaus vanavond met 20% korting!

korting-sinterklaas

Net als vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer een speciale Sinterklaas Shop Avond. Vanavond, van 20.00 uur tot en met 23.00 kun je bij meer dan 25 webwinkels online winkelen met 20% korting.

Om precies 20.00 uur maken wij op onze Facebookpagina een unieke code bekend, die bij de deelnemende webshops een korting geeft van 20% gedurende 3 uur. Deze code mag uiteraard doorgestuurd worden naar vrienden en familie. Let wel op, om precies 23.00 uur deactiveren alle webshops deze code weer. Ga nu alvast uitzoeken bij onderstaande webshops wat je vanavond met deze superkorting kan kopen.

De deelnemende webwinkels zijn:

Vlindertje Vrolijk

Babyshop@home

Kaya Sieraden

Bijuwels

In Pakt

Onwijs-Leuk

BinnenPret wonen

Mijn Gekkegeit

Roos & Tijn

Zoedt

Madeliefke

Toetie

Grafisch Werkt

Warm On Bikes (WOBS)

Bij Izzy

Brass Sieraden

Durf te stempelen

Waggel® en vriendjes

Muursticker boetiek

Meetje

Hartje Hip

Cuteness

Mevrouw Schaap

Mommy Measure

Hip & Hot

High Teeth

Lindi’s Art Shop

korting-sinterklaas-zonder

Vorig artikelMet deze sieraden schitter je tijdens de feestdagen
Volgend artikel5 leuke Sinterklaas-apps voor kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in