5 leuke Sinterklaas-apps voor kinderen

de club van sinterklaas appNu het Sinterklaastijd is, kijken kinderen op de iPad het Sinterklaasjournaal. Maar wist je, dat er ook een heleboel leuke Sinterklaas-apps zijn voor kinderen? Wij selecteerden 5 leuke voor je.

1. De Club van Sinterklaas

Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis

Een app waarmee je spelletjes kunt spelen, muziek kunt luisteren en videoclips kunt bekijken. Voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar.

2. Jop’s Sinterklaas Puzzels

Geschikt voor iPad en iPhone – € 0,89

Jop’s Sinterklaas Puzzels is een puzzel app voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. De app bevat 29 puzzels: Tommie heeft 12 puzzels, Lulu heeft er ook 12 en achter de mijter zitten 5 puzzels. Een kleurrijke app en eenvoudig in gebruik.

app jops sinterklaaspuzzels

Lees hier een uitgebreide review.

3. Rijm

Geschikt voor iPhone, compatibel met iPad – € 0,89

Mag jij op school of thuis dit jaar een surprise maken? Dan hoort daar ook een gedicht bij. Heb je een beetje hulp nodig, kijk dan eens naar deze app. Vul het woord in en kijk welke woorden er op rijmen. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

app rijm

4. Sint is jarig

Geschikt voor iPad – € 1,79

Een app met maar liefst 11 onderdelen: van verhaal (zelf lezen of voor laten lezen) tot spelletjes, kleuren en puzzels. Maar ook een karaoke lied. Leuk voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

sint is jarig app

5. Fleur Pluizemuis 2

Geschikt voor iPad – € 0,89

Fleur Pluizemuis in een interactieve app en bevat een memorie spel, verhaaltjes om zelf te lezen of voor te (laten) lezen en drie sinterklaasliedjes.

Lees hier een uitgebreide review.

app fleur pluizemuis

Vorig artikelShop je sintcadeaus vanavond met 20% korting!
Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij… Retroloekie!
Susan Spekschoor
Mijn naam is Susan Spekschoor, getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Ik werk als ambulant begeleider in het onderwijs. Daarnaast heb ik een website over apps en ebooks voor kinderen. Dagelijks wordt de website aangevuld met de nieuwste en (tijdelijk) gratis/afgeprijsde apps en ebooks. Ik blog en schrijf reviews. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in