Shoppen bij Djello, mijn top 9 kerstige producten

origami vouw vogel Maureen en ik kennen elkaar intussen al een tijdje. Laatst kwam ik haar ook weer tegen bij Flavourites Live, waar ik onder de indruk was van haar vernieuwde assortiment. Ik had niet zoveel tijd om uitgebreid te kijken, maar gelukkig kan dat wel in het weekend in haar webwinkel.

Een paar weken terug stuurde ze mij van Good Luck Stork een Origami vouwblok. Om prachtige kraanvogels mee te vouwen, samen met Sterre. En daarna hingen we op in haar kamertje. Aan een touwtje, zodat ze er elke dag naar kan kijken. Vandaag besloot ik eindelijk eens op mijn gemak te kijken tussen alle nieuwe artikelen die Maureen in het assortiment heeft genomen. Hier komt mijn top 9 kerstige producten.

1. Een kerstbomenposter van Studio Boot. Ik hou er van om met kerst, naast de kerstboom, mooie kaarten en posters op te hangen in kerstsfeer. Deze poster is prachtig, om uren bij weg te dromen.

poster kerstboom

2. De decoratiehanger kerstbal heeft Djello in 3 soorten, maar deze versie met de vogeltjes is favoriet. Leuk voor in de boom, maar ook leuk om aan een tak uit het bos aan mooie linten op te hangen boven bijvoorbeeld de eettafel tijdens de kerstdagen.

kerstbal vogel

3. Ontzettend leuk om te doen, voor zowel kinderen als volwassenen: je eigen kerstkaarten inkleuren.

inkleur kerstkaart

4. Sneeuwvlokken knutselen met een speciale mal om voor het raam te hangen. Het grote voordeel is dat ze na de kerstdagen nog prima een poosje kunnen blijven hangen, want de winter duurt nog wel even.

sneeuwkristal mal

5. De DIY adventskalender is afgeprijsd, omdat de adventsperiode natuurlijk al halverwege is. Ik vind ‘m zo leuk! Je kunt ‘m nu dus goedkoop aanschaffen voor volgend jaar! #tip

diy adventskalender

6. Ook leuk om zelf mee aan de slag te gaan is deze kleurrijke sterren-slinger. Omdat het door de brievenbus past, is het tevens een leuk, klein kerstcadeautje voor iemand die je iets wilt opsturen.

slinger ster

7. Stempelen, ik kan er niet genoeg van krijgen. Alle cadeautjes onder de kerstboom zijn bij mij thuis bestempeld met lieve kerststempels. Djello heeft deze prachtige stempel van een rendier, ideaal om wit pakpapier te bestempelen en zo je eigen originele kerstpapier te maken.

stempel rendier

8. De Mibo dieren kent iedereen al wel, maar ze blijven leuk. Maak bijvoorbeeld je eigen kerststal met deze vrolijke kerstbeesten.

mibo christmas dieren

9. Kaarsjes en lichtjes kun je niet genoeg hebben met de kerstdagen. Ze geven een magische sfeer in huis, heel rustgevend. Deze winterse kaarten kun je rond vouwen en er gaatjes in prikken. Je zet er een waxinelichtje in en voilà, je winterse lichtje is klaar.

winterse lichtjes

Vorig artikelEen heerlijk winters weekend in de Winter Efteling
Volgend artikelWat leg je onder de kerstboom voor baby’s en peuters?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in