Flavourites Live 2014: win kaarten!

Stand Flavourites LiveHeel webshoppend Nederland kijkt er naar uit: Flavourites Live! Dit jaarlijkse evenement, dat inmiddels een begrip is in webshopland, is een uitje pur sang. Wie graag online winkelt, kan dààr haar winkelhart ophalen. In plaats van virtueel, kun je alle webwinkel eigenaars èn hun producten in levende lijve aanschouwen. Het leuke is, dat ik van een aantal webwinkels al previews van hun stand mocht zien. En dat belooft wat! Ik kijk er dus naar uit om komende zaterdag gezellig te gaan rondstruinen tussen al deze verschillende stands. Vorig jaar moest ik verstek laten gaan, omdat ik net geopereerd was aan mijn knie, maar dit jaar ben ik er bij! Ik ben te herkennen aan mijn sproeten en uh… mijn dikke, zwangere buik 🙂

Het leuke is, dat ik twee toegangskaarten mag weggeven voor aan één van mijn lezers! Wil jij daar kans op maken? Laat ons dan weten welke 5 webshops op Flavourites Live jij ZEKER wilt bezoeken! Laat je reactie inclusief adresgegevens achter via onderstaand formulier. Wij zorgen dan dat je de kaarten uiterlijk donderdag binnen hebt! (de winactie loopt dus tot dinsdag 18 november 2014)

Wil je gewoon sowieso lekker een dagje uit en Flavourites Live bezoeken? Je koopt tickets via de website van Flavourites!

banner flavourites live 2014

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelHeerlijk avondje uit eten in Den Haag
  Volgend artikel11 x leuke schoencadeaus tussen de 5 en 10 euro
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in