Kom je er even niet uit? Dan is een cadeaukaart dé oplossing!

Soms stroom je over van inspiratie, kan het gewoon niet op. Vind je het ene leuke cadeau na het andere. En ja, zelfs voor de wat ‘moeilijke’ familieleden. Ik slaag zelf over het algemeen best snel voor mijn kerstcadeautjes, zeker als ik online ga shoppen. Maar soms lukt het me ook helemaal niet iets leuks te vinden. Niet online maar ook niet in de winkels. En live winkelen… daar heb ik sowieso niet al te veel geduld voor. En bovendien is het voor mij altijd veel te warm in winkels. Zucht!

cadeaukaart2

Gelukkig is er voor dit soort momenten de cadeaubon, dus lang leve Cadeaukaart.nl. Hier kan je kiezen uit maar liefst 75 cadeaukaarten, voor iedereen zit er zeker iets leuks bij. Naast kaarten van de grote jongens zoals Bol, Wehkamp, Zalando etc. kan je er ook een zogenaamde Keuzekaart kopen. Hiermee kiest de ontvanger zelf uit het grote aanbod van cadeaukaarten en geschenken. Wel zo handig natuurlijk, dat zelf kiezen. Na aanschaf is de kaart ook nog eens 2 jaar geldig (handig als je niet zo’n snelle beslisser bent) en verkrijgbaar vanaf 10 Euro. En dat is dan weer fijn voor de kleine portemonnee. Ben je altijd te laat met het kopen van kerstcadeaus? Ook dan is Cadeaukaart heel handig. Want voor vieren besteld, is de volgende dag op de mat.

cadeaukaart1

Hoe werkt dat dan, zo’n Keuzekaart?
Als je zo’n fijne Keuzekaart hebt ontvangen (tip voor mijn lieve familie: ik wil er wel eentje!) ga je naar de site van Cadeaukaart en wissel je het tegoed in. Gelukkig hoef je het tegoed niet in één keer op te maken, dus leef je uit en doe meerdere bestellingen op verschillende momenten. Vind je kiezen dan ook nog moeilijk? Dan is er gelukkig ook een best grote categorie met geschenken te vinden op de site. Merry Christmas everybody!

Vorig artikel6 tips voor kerstkaarten met een persoonlijk tintje
Volgend artikelEerste hulp bij doorkomende tandjes
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in