4FunkyFlavours

Eén van de allerleukste jurkjes die op dit moment in de kast van mijn dochter hangen is toch wel het jurkje met de Spaanse danseresjes van het nieuwe Nederlandse merk 4FunkyFlavours. Zulke leuke details: zwierige mouwen, mooie halslijn, felle kleurtjes. Helemaal ‘s zomers. Helemaal hip! 4FunkyFlavours is dus een nieuw Nederlands kinderkleding merk waarvan de eerste collectie (zomer 2010) nu in de winkels ligt. De eerste collectie is opgedeeld in vier verschillende smaken; Chocolate Delight, Cotton Candy, Disco Dip en Hot&Spicy. Elk kleding stuk kreeg een funky naam, bijvoorbeeld “Aint no stoppin’ us now” of “Soul Sister”. MumsMarket is één van de weinige online winkels die het merk verkoopt. De webshop heeft een brede collectie van het merk in de maten 62 tot en met 128. De prijzen variëren van 29,95 euro voor een shirtje met korte mouwen tot 49,95 euro voor een broek, allen met gratis verzending en steun aan kinderwelzijn. MumsMarket is trouwens de eerste duurzame & goede doelen webshop voor nieuwe kinderkleding en speelgoed. Met 60% van de opbrengst worden goede doelen gesteund die  zich richten op kinderwelzijn. Jij als koper kiest zelf welk goede doel jij met je aankoop wilt steunen.“Shop iets moois voor je eigen kind en doe zo ook iets voor een ander!”

Iedereen die bij MumsMarket.nl een 4FunkyFlavours artikel koopt en bij de bestelling “hipenhot” vermeld achter zijn of haar naam ontvangt gratis een leuke sleutelhanger van Anne Claire Petit cadeau!

Vorig artikelSimsalaKIM
Volgend artikelBij de Zussen Wonen & Zo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in