Een slimme krachtpatser voor in je handbagage

Leitz wandladerIk weet niet wat jullie allemaal meenemen op vakantie, maar ik heb me daar een zooi aan apparaten! Die gebruik ik, als blogger, ook veel, dus moeten ze regelmatig opgeladen. Liefst allemaal tegelijk. En daarom heb ik deze slimme krachtpatser voor in de handbagage.

Leitz Complete USB-wandlader

De Leitz Complete USB-wandlader heeft de mogelijkheid om maarliefst 4 apparaten tegelijk op te laden. Dus als ik op reis ben, kan ik mijn iPhone, iPad, pokerbank èn camera in 1 nacht opladen via hetzelfde stekkertje. Dan kan ik er de volgende dag weer tegenaan, zonder dat ik halverwege de dag baal dat er een batterij of accu leeg is.

Specificaties

De Leitz Complete USB-wandlader herkent je appraat zodra je deze in één van de vier laadpoorten inplugt. Hij past automatisch het benodigde vermogensniveau aan, waarbij hij bovendien voorrang geeft aan het apparaat met het laagste batterijniveau. De meeste stroom gaat zo naar het apparaat dat dit het meest dringend nodig heeft. Elke USB-poort is superkrachtig (2,4A), zodat de wandlader in staat is om vier apparaten (zowel Apple als Android) supersnel en gelijktijdig op te laden. Zelfs nog sneller dan met de originele lader! En om te zorgen dat je smartphone, tablet, e-reader en andere elektronica wereldwijd opgeladen kunnen worden, is de wandlader geschikt voor zowel 110 als 240 volt stopcontacten en worden er standaard adapters meegeleverd voor Europa, Verenigde Staten en Groot Brittanië.

gadgets voor op reis

Handig en klein

Ik neem de Leitz wandlader elk tripje mee, vind ‘m zo handig. Hij is klein, past dus perfect in de handbagage en ook in mijn tas. Voor als ik in een cafeetje even snel mijn iPhone wil opladen bijvoorbeeld. Ik heb ‘m standaard met de diverse adapters in een soort knikkerzak zitten, die ik kocht bij Dille & Kamille. Ideaal zakje ervoor. Ik heb er ook mijn zonnebril en zonnebrandcrème altijd in zitten, zo heb ik alles bij de hand en snel gevonden in mijn tas.

Wil je meer weten over de Leitz Complete USB-wandlader? Hier vind je meer informatie en kopen kun je ‘m onder andere bij Coolblue. Heel handig voor de komende zomervakantie!

Leitz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here