Maak je kaarten persoonlijk

stapelfoto kerstkaartRondom de feestdagen is het leuk om je beste vrienden en familieleden een kaartje te sturen. Je laat daarmee zien dat je aan ze denkt en meestal wordt dit erg op prijs gesteld. Als je van plan bent om mensen in je omgeving een kaartje te sturen, dan kan je dit op verschillende manieren aanpakken. Welke manier past bij jou en hoe zorg je ervoor dat iedereen op tijd zijn kaartje binnenkrijgt? 

Ga je voor een standaard kaartje of toch liever wat persoonlijks?

Indien je mensen uit je omgeving wilt verrassen met een leuk kaartje, dan kun je op verschillende plekken een mooie kaart scoren. Zo kun je ervoor kiezen om naar de primera te gaan om daar een aantal kaarten te kopen, maar daarnaast kun je ook zelf wat in elkaar zetten. Schrik niet, je hoeft hierbij niet zelfs kaartje voor kaartje mooi te maken. Er zijn namelijk diverse manieren om dit efficiënter te doen. De leukste en meest eenvoudige manier om een groot aantal unieke kaarten te maken, is door zelf een ontwerp te maken op het internet. Kaarten maken via het internet is eenvoudig en kun je lekker vanaf de bank doen. 

Zet een leuke foto van je gezin op de kaart!

Als je zelf een unieke kaart wilt creëren, dan is het leuk om hier een foto van het gezin op te verwerken. Plan een dag in bij een fotograaf en zorg voor een foto waar anderen blij van worden. Wil je hier liever niet zoveel tijd in steken, dan kun je ook zelf een mooie foto maken voor bijvoorbeeld de kerstboom. Het maken van een kaart kost even tijd, maar wordt waarschijnlijk erg gewaardeerd. De kans is groot dat je de kaart enkele maanden later nog steeds in de woonkamer bij anderen ziet hangen. 

Houd bij het verzenden rekening met de feestdagen

Na het maken van een prachtig persoonlijke kaart, is het verstandig om de kaart ook op het juiste moment te versturen. Rondom de feestdagen worden er namelijk erg veel brieven en pakketjes verzonden en dat kan voor vertraging zorgen. Je kunt er daarom het beste voor kiezen om het kaartje net even voor de drukte te versturen. Je weet dan zeker dat iedereen het kaartje voor bijvoorbeeld kerst ontvangt.

gezin poolse sahara

 

Vorig artikelVoordelen van een schuifpui en nieuwe kozijnen
Volgend artikelWijnproeven in Luxemburg bij Caves St Martin
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in