Slipperwereld

Een webwinkel met een zomers assortiment! Daar kijken we immers allemaal naar uit, die zomer. Helaas mochten we er maar eventjes aan proeven, in april, en moeten we het nu weer doen met druilerige regen. Ik troost mezelf met de gedachte dat dit nog maar de lente is en het echte mooie weer nog moet komen. De dagen dat we naar het strand kunnen, het zwembad of gewoon lekker op onze teenslippers door de tuin slenteren. En straks massaal het mooie weer opzoeken in Frankrijk, Italië, Spanje of een ander prachtig land. Dan kunnen we de zomerse artikelen van Slipperwereld goed gebruiken. Slippers, sandalen, waterschoenen, zwemluiers, babyslofjes, badmutsen en accessoires. Slipperwereld heeft het allemaal. Vooral de slippers in de meest hippe motiefjes kan ik waarderen. Zò leuk! Voor de kindjes, maar ook de papa’s en mama’s die er hip bij willen lopen deze zomer. En die waterschoentjes voor de kids, wow! Superfelgekleurd en helemaal leuk. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn, want die zon gaat echt komen hoor! We moeten alleen nog een beetje geduld hebben….

En dat komt goed uit, want wie nog een maandje geduld heeft en meedoet met deze actie maakt kans op een superhandige koeltas naar keuze van Slipperwereld! We mogen er 2 verloten namelijk. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen… laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende badmutsen Slipperwereld verkoopt. En wie weet mag jij dan straks zo’n hippe koeltas uitkiezen! Deze actie loopt tot 9 juni 2010.

Vorig artikel‘t Barnsteentje
Volgend artikelRoos & Tijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in