Leuke Lintjes

Wat is er nou leuker dan een cadeautje krijgen dat ingepakt ook al een cadeautje is? In een mooi papiertje, een lief lintje er omheen, een bloemetje erop. Dat is zo leuk geven! Ik probeer kadootjes altijd bijzonder in te pakken. Gewoon omdat ik dat leuk vind. En ook omdat ik er zelf van geniet als ik iets bestel of iets krijg, dat het er dan extra leuk uit ziet. Ik kan daar dan helemaal blij van worden. Er zijn diverse winkels waar je bijzondere cadeau-artikelen kunt kopen. Ik ontving een pakketje met hippe, felgekleurde spulletjes van Leuke Lintjes. En er zaten, zoals de naam al zegt, hele leuk lintjes bij! En prachtige gestippelde zakjes. Superleuk! Ik heb al zitten neuzen, want ik heb binnenkort weer wat nieuws nodig. Mijn oog is gevallen op superleuke uiltjes-zakjes van Jojojanneke bijvoorbeeld. Of die gestippelde, die zijn altijd goed. En die lintjes en stickers. Alle ingrediënten om je pakje aantrekkelijk in te pakken zijn aanwezig bij Leuke Lintjes! Momenteel verkopen ze zelfs heel leuk oranje spul. Geheel in stijl voor de WK finale!

Leuke Lintjes biedt 3 hippe zakjes voor de winactie aan. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welk cadeau-artikel jij nog graag in de webshop van Leuke Lintjes zou terug zien. En wie weet… Deze actie loopt tot 11 augustus 2010.

Vorig artikelLaflo
Volgend artikelBlik op sfeer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Ik zou graag lint in de winkel zien die je kunt bestellen met een persoonlijke boodschap + naam van de ontvanger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in