Undercover Mama

De vaste meelezers op Hip & Hot weten het: ik geef al sinds april borstvoeding aan Yuren. Het plan is om dat nog een poosje vol te houden. Gewoon, omdat het kan. Omdat het goed gaat. En omdat het gezond voor hem is. Nu moet je daar je kleding best een beetje op aan passen. Hooggesloten jurkjes of truitjes werken niet. Dan moet je je half uitkleden om te voeden. Nu in de winter is het ook best koud als je je trui omhoog moet doen. Daarom vind ik de Undercover Mama een uitkomst. Dit  hemdje zonder bandjes klik je zo vast aan je voedingsbeha. De bandjes kun je dan vervolgens weer simpel loshalen als je gaat voeden. Ideaal! Zo krijg je tenminste geen koude rug of buik. En kun je toch een lekker warm hemdje dragen. Nog wat inside information: in het voorjaar (april) komen er nieuwe kleuren (lichtroze en grijs) en wordt ook de maat XS nog toegevoegd. Wil je zien hoe het werkt? Op de website staat een filmpje. Voor de borstvoeders onder ons: aanschaffen!

Namens Vanmama.nl mag ik een witte of zwarte undercover mama weggeven! Geef jij borstvoeding en wil je dit handige hemdje graag ontvangen? Laat ons dan via dit formulier weten waarom jij dit zou moeten winnen. Deze actie loopt tot 15 februari 2011.

Vorig artikelKijkboekje
Volgend artikelGeurstokjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in