‘t Barnsteentje

Weet je nog, je verstandskiezen die doorkomen? Aan die rotpijn moest ik denken toen Isis haar tanden doorkwamen. Aan de verdovende crèmes of paracetamol wilde ik liever niet beginnen, maar verder wilde ik natuurlijk wel alles doen om haar te helpen. Dus beet ze op koude washandjes, broodkorsten en mijn vingers. En kreeg ze een barnstenen ketting! Barnsteenkettingen kunnen namelijk pijnverlichtend werken voor baby’s met doorkomende tanden. In veel andere Europese landen kun je om die reden de kettinkjes bij elke drogisterij of babyzaak kopen. In Nederland moet je iets beter zoeken. ‘t Barnsteentje heeft een ruime keus barnstenen kettingen voor baby’s en kinderen. Allemaal met een veilige kunststof sluiting. En op een snoer dat stuk moet gaan bij sterke trekbelasting. Of het helpt bij het tanden krijgen of niet? Ik weet het niet, maar in dat laatste geval is het in ieder geval een mooi sierraad voor je kindje!

Zelf uitproberen? Dat kan, want ‘t Barnsteentje geeft een ketting (type IV multicolor) weg. Om kans te maken op de ketting geef je antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende typen kettingen verkoopt ‘t Barnsteentje? Laat het weten via dit formulier en wie weet mag jij zo’n mooie ketting in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 8 juni 2010.

Vorig artikelZwangerschapsfotografie
Volgend artikelSlipperwereld
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in