Sneeuw zeepkettingen

zeepketting sneeuwpopKennen jullie dat? Dat je na het opruimen van de kerstspullen je huis ineens zo kaal vindt? Ik heb dat altijd. En dan ga ik toch weer versieren. Met winterspullen. Als het er ook nog bij sneeuwt, zoals nu, is het sfeertje compleet. Zo heb ik eens superleuke matzilveren sneeuwvlokken op de kop getikt. Deze hangen nu al tegen onze ramen, ze mogen daar blijven hangen tot vlak voor Valentijnsdag, want dan stap ik over op de hartjes. Voor nu zoek ik dus naar winterse versiersels voor in mijn huis. En ik heb natuurlijk al iets gevonden! Fleuriginal maakte deze week (vast en zeker ook geïnspireerd door de sneeuw) prachtige zeepkettingen in winterse sferen. Mooie witte zeep-sneeuwpopjes in combinatie met kraaltjes en de geur van Lelietjes van Dalen of Kokos. Een sieraad voor je huis! Of badkamer. En als de winter voorbij is, berg je ze gewoon weer op voor volgend jaar. Fleuriginal verkoopt trouwens ook zeepkettingen die heel geschikt zijn voor andere seizoenen, dus bevalt het zo goed, dan kun je in het voorjaar gewoon voor een ander kleurtje kiezen.

zeepketting_roses

Wil jij zo’n schitterende witte zeepketting winnen? Dat kan vandaag! Ga dan maar eens kijken op de website van Fleuriginal en beantwoordt deze vraag: welk thema zeepketting mis jij nog in het assortiment van Fleuriginal? Geef het antwoord maar weer door via dit formulier en wie weet mag jij je huis straks prachtig winters versieren met zo’n mooie zeepketting. Deze actie loopt tot 23 januari 2010.

zeepketting baby

Vorig artikelKerstkussens
Volgend artikelYurada kerst tips
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in