Yurada kerst tips

muziekhartAls je het nou echt niet meer weet deze kerst met de cadeautjes, of je hebt geen zin in glijerij of koopavond drukte, dan heeft Yurada nog wat leuke ideetjes voor de kerst liet ze me weten. Met een hoog sterren-gehalte, zag ik. Zoals een leuk muziekhart, een slab met sterretjes of zilveren slofjes met ster. Enig. Ook niet kerstige, maar deze-doen-het-altijd-goed-bij-de-kids artikelen kwamen voorbij, zoals die o zo hippe flamenco schoenen, waar je menig meiden-kleutertje dolgelukkig meemaakt. Voor de kinderkamertjes zag ik leuke muurstickers en tot slot tip ik de leuke funky box met ster natuurlijk. Ideaal ding, voor je billendoekjes, maar dan leuk en niet van Zwitsal dus. Heb ‘m zelf al, rood met witte stippen voor in de paddestoelenkamer van mijn dochter.

slab

Over paddestoelen gesproken: bij Yurada is de hele maand december een leuke actie gaande. Je krijgt namelijk bij je bestelling een gratis paddestoel kerstbal voor in de boom. Leuk, leuk, leuk! Ga je shoppen bij Yurada? Vergeet dan niet de kortingscode YuradaKerstS10 in te vullen, daarmee scoor je namelijk ook nog eens 10% korting.

200912Yurada-Kerst-v02

Vorig artikelSneeuw zeepkettingen
Volgend artikelKerststempels
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in