Sportief, stoer, dát zijn de jurkjes van Zendee

zendee-orlo-verde-front1Het liefst kleed ik me casual. In een (spijker)broek, een mooie blouse en stoere laarsjes voel ik me prettig. Sportief en stoer, dat is wel mijn ding. Jurkjes en rokjes draag ik dan ook niet zo veel. Overigens tot teleurstelling van mijn man. Die ziet me wel graag in een jurk met mooie hakjes eronder.

Een vriendin wees mij een tijdje terug op de jurkjes in de webshop van Zendee.  De jurkjes die je daar vindt zijn stoer, sportief, kleurrijk en hip! Gemaakt van vrouwelijke tricot, zeer comfortabel en draagbaar voor elke gelegenheid.  Daarnaast met oog voor detail: een kleurige stoere rits, hier en daar een kantje of contrasterend randje en perfect afgewerkt aan de binnen- en buitenkant. De pasvorm is perfect voor elk figuur en doordat de collectie in kleine oplages wordt gemaakt, zul je niet snel iemand in hetzelfde jurkje als jij zien! Je snapt, ik heb er al een aantal in mijn kast.

step0001-13
Zie jij jezelf ook wel in zo’n gaaf jurkje van Zendee? Vul dan bij je bestelling de code ‘hipenhot’ in. Dit levert een korting van 15% op en geldt voor de hele collectie t/m 31 december 2014.

hipenhot

Vorig artikelHippemama shop, voor hippe mama’s (to be)
Volgend artikelDe zeven mooiste kerstkaarten die je gezien móet hebben
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in