Huggalugs

bubblecoeursDe nieuwe hit voor deze winter zijn natuurlijk de Huggalugs Beenwarmers! Dat is dus echt superhandig. Deze beenwarmers zitten zowel over het boven- als het onderbeen van je kindje, waardoor ze lekker warm blijven. Ideaal voor onder een broek, zowel voor meisjes als voor jongens. En helemaal hip voor onder een rokje! Luiers kunnen gemakkelijk worden verschoond, er zit immers geen broekje voor. Ook handig als je kindje net bezig is met zindelijkheidstraining.  Zoals mijn dochter. Ik vond het ideaal. Geen lastige maillot die snel uit moest, maar hup, onderbroek naar beneden en op de wc. En altijd warme beentjes. De Huggalugs Beenwarmers zijn te koop bij Babybio.nl, waar ze trouwens ook fijne draagdoeken, wasbare luiers, babykleding en speelgoed verkopen.

legs-arms

Wil eens uittesten of die Huggalugs nou wel echt zo geweldig zijn als ik zeg? Dan moet je zeker meedoen met deze prijsvraag. Je maakt namelijk kans om een setje Huggalugs Beenwarmers naar keuze te winnen. Ideaal voor de komende winter. Geef hiervoor antwoord op de volgende vraag: Waar woont de eigenaresse van deze hippe webshop met eerlijke materialen? Laat het weten via dit formulier en wie weet krijg jij na 11 november 2009 een mail dat je een setje hippe Huggalugs mag uitkiezen bij babybio.nl!

robe-denim

Vorig artikelJonge Gezinnen Beurs
Volgend artikelPlush!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in