Spannende film van Paddington met de stem van Beau van Erven Dorens

Soms sluip ik op zondagochtend mijn bed uit. Het doel van die ochtend is, zolang iedereen nog lekker slaapt, om beneden in de woonkamer de laptop op te starten en te gaan werken. Dit mislukt bijna elke week opnieuw. Terwijl Maik dan nog lekker uitslaapt, zit ik binnen enkele minuten met 3 kinderen om me heen. Probeer dan nog maar eens te werken… Gelukkig krijg ik wel eens een mooi perspakket thuisgestuurd en recent ontving ik een DVD met een spannende film van Paddington met de stem van Beau van Erven Dorens. We hebben deze eerst zaterdagavond met het gezin gekeken en hij is geweldig leuk. Perfect! Komende zondag gaat deze film dus ‘s morgens nog eens op, zodat ik ook daadwerkelijk een paar uur kan werken (om vervolgens de rest van de zondag gewoon van mijn gezin en het hopelijk mooie weer te genieten).

Spannende film van Paddington met de stem van Beau van Erven Dorens

De DVD is 3 talig: je kunt een Franse versie, Vlaamse versie of een Nederlands ingesproken versie aanzetten. Wij kiezen natuurlijk voor Nederlands, maar ik weet dat ik ook Vlaamse lezers heb. Of misschien zijn jouw kinderen wel tweetalig opgevoed en kunnen ze al een aardig woordje Frans? Dan is dit het moment om ze dat te laten oefenen. Wij gaan in elk geval naar Beau luisteren.

Familiefilm

Mocht je trouwens gewoon op zaterdagavond met het gezin een leuke film willen kijken, dan is deze DVD daar ook heel geschikt voor. Het is namelijk een echte familiefilm. Maak er een gezellig avondje van, met popcorn, limonade en voor jezelf een wijntje. De film duurt 99 minuten, dat is misschien handig om te weten. Begin dus op tijd, zodat de kinderen nog niet te moe zijn en de film ook goed af kunnen kijken.

Waar gaat het over?

Misschien wel leuk om een stukje van het verhaal met jullie te delen, zodat je ook weet welke film je kunt verwachten. Paddington is op zoek naar een cadeau voor zijn tante Lucy, die de respectabele leeftijd van 100 jaar zal aantikken. Hij is hiervoor in de antiekshop van Mijnheer Gruber en zijn blik valt op een uniek pop-up boek. Het is echter nogal duur, dus Paddington besluit wat klusjes te doen om het boek te kunnen kopen. Maar dan wordt het boek gestolen… Paddington wil het boek natuurlijk terug en wil ook weten wie de dader is! Hij gaat op pad om de dief te ontmaskeren en wordt geholpen door de familie Brown. Natuurlijk loopt het allemaal goed af, maar het is bloedstollend spannend. De kinderen zullen dus zeker op het puntje van hun stoel zitten.

Extra’s

Bij de DVD zitten allerlei extra’s, zoals een eindlied door Hugh Grant, een “achter de schermen”, het pop-up boek, de trailer en nog een paar mooie fragmenten. Wij hebben erg genoten van de DVD en de kinderen zullen hem zeker nog een keer willen kijken of zondagochtend.

Koop de DVD van Paddington 2

Denk je dat deze film ook leuk is voor jouw kinderen? Dan kun je ‘m aanschaffen via bol.com of de Mediamarkt (alleen voor Nederland). Hij kost €14,99 en de DVD is leuk om meerdere keren te bekijken. Bovendien kun je er allerlei leuke activiteiten rondom verzinnen. Denk aan een speurtocht, geheime briefjes schrijven met onzichtbare inkt, laat kinderen zelf zoeken naar een pop-up boek of knutsel Paddington na afloop van de film. Op Instagram kun je zien wat andere ouders met de DVD gedaan hebben via de hashtag #Paddington2DVD.

Vorig artikelCross my heart voor moederdag
Volgend artikelHuisautomatisering: 5 zaken waar je op moet letten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in