Cross my heart voor moederdag

Het lijkt misschien nog ver weg, maar geloof me, voor je het weet komt die dag dat je eindelijk weer eens een keer lekker lang mag uitslapen, ontbijt op bed krijgt en verrast wordt met zelfgemaakte (en misschien ook wel niet-zelfgemaakte) cadeautjes. Jawel beste mama’s, op zondag 13 mei is het zover, de dag waar je het hele jaar naar uitkijkt: MOEDERDAG!

Homemade presents

Ik kan er echt van genieten, die trippelende kindervoetjes ‘s morgens, die vol verwachting met papa de keuken in duiken. Homemade presents, die uit de geheime opbergplek worden weggehaald, om vol trots aan mij te presenteren. Ik geniet misschien nog wel het meeste van het plezier dat mijn kinderen er zelf aan hebben, eerlijk gezegd. Ze hebben vaak hun stinkende best gedaan op de cadeaus. Sterre is op een leeftijd dat ze vaak thuis aan de slag gaat, of van haar zakgeld een zorgvuldig uitgekozen presentje met papa online bestelt.

Cross my heart

Wil jouw kindje, net als die van mij, ook iets moois voor jou kopen? Dan tip ik de Cross my heart ketting die ik zag bij Lovy. Deze ketting is zeer populair en dat begrijp ik. Het is een stoer en eigentijds ontwerp. De ketting draagt de naam van je kindje, maar is verre van tuttig. De pijl staat voor de liefde die in je hart geschoten werd toen je kindje geboren werd. Als een soort Cupido werd deze met pijl en boog gelanceerd om nooit meer weg te gaan. Dat gevoel zal iedere moeder herkennen. Daarom tip ik deze hippe mama-ketting als moederdagcadeau. Er kunnen 3 voorletters op van de naam van je kinderen of 1 korte naam.

Armband

Ben jij niet zo van de kettingen, maar meer van de armbanden? Dan is het handig om te kijken of er iets op de pagina van de armbanden voor jou tussen zit. Hier kun je bijvoorbeeld wel voor meerdere namen kiezen, stel je hebt 2, 3 of misschien wel net als ik 4 kinderen. Voor elk kind een eigen naamplaatje. Ik ken trouwens ook mensen die juist weer niet zo van de namen houden, maar liever voor een symbool gaan. Ook dat kan. Denk aan een zilveren armbandje met een klein hartje eraan. Of een geboortesteentje. Less is more, zeg maar.

Liefde voor je kind

Zo draag je de liefde voor je kind altijd bij je. Kinderen vinden kettingen en armbanden trouwens magisch om te geven. Misschien wel omdat ze voelen dat zoiets blijvend is. Een sieraad is een bijzonder cadeau en heel goed passend bij een dag als moederdag. Het zit in een prachtig klein doosje, alleen dat is al speciaal.

Korting op sieraden

Ik ken Laura van Lovy al een aantal jaar en ik heb voor moederdag (of een andere gelegenheid) een mooie korting kunnen regelen. Ze geeft namelijk 10% korting op alles met de code ‘hipenhot2018’. Deze korting is geldig tot 30 april 2018, dus wacht niet te lang met bestellen, dan ben je wellicht te laat. Die korting geldt dus òòk op die leuke kinderoorbellen hè, ik ben bijvoorbeeld helemaal fan van deze leuke windmolentjes in de oren van de meisjes!

Hoe vieren jullie moederdag?

Ieder gezin heeft of maakt zijn eigen tradities met moederdag. Ik herinner me nog goed hoe Maik mij een keer ‘s morgens met de kinderen meenam naar het strand. Het was een prachtige dag en we gingen op het strand picknicken. Vooraf hadden ze croissantjes gemaakt en zelfs aan de champagne was gedacht. De cadeautjes waren natuurlijk mee. Het was één van mijn leukste moederdagen ooit. Hoe vieren jullie moederdag?

Op naar het strand!
Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #169
Volgend artikelSpannende film van Paddington met de stem van Beau van Erven Dorens
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in