Spark!

_MG_0883Gisteravond werd Spark in Den Haag geopend, en wij waren er bij! We werden stijlvol ontvangen met een heerlijk aperitief. Na een korte opening, waarbij de gouden slingers ons om de oren vlogen, werden we verrast met overheerlijke ‘bites’ in Aziatische stijl. Sushi, loempiaatjes, gamba’s, bitterballen en nog meer heerlijks werd geserveerd. De wijnen smaakten ons ook prima en de sfeer was goed. Bij de bar haalden de bartenders toffe trucs uit met de flessen, alleen dat was al een hele belevenis! Het personeel was vriendelijk, het interieur hip & trendy en daarmee vind ik Spark een absolute hotspot waar ik zeker nog eens zal gaan borrelen! Spark The Hague aan de Mauritskade is een trendy bar in de Haagse binnenstad. Met het aanbieden van aperitivo’s op de vrijdagmiddag, Signature Cocktails en avonden in het teken van Funky Jazz Live, Ladies First, Sparks & Bubbels en Tunes on the Rocks is Spark dè nieuwe hotspot in Den Haag.

_MG_0899a

Je kunt er terecht voor kwalitatief hoogwaardige cocktails en wijnen, aangevuld met Aziatisch fingerfood en internationale snacks. Bartenders Michael-John Straatman en David van Panhuys beschikken over een brede kennis van cocktails en wijnen en Spark zal een verrassend compleet drankenassortiment aanbieden.

_MG_0914

Vorig artikelSilky Label
Volgend artikelEmotiekoffer voor de kleintjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in