Emotiekoffer voor de kleintjes

Gezinnig emotiekoffer dicht(1)Gezinnig heeft weer iets heel leuks gespot: een emotiekoffertje van textiel om de sociaal-emotionele ontwikkeling van de allerkleinsten te bevorderen. Het boekje bevat een spiegeltje, een klein boekje en 6 geborduurde gezichtjes met emoties. Erg leuk om samen met je kindje te bekijken. Hoe ouder, hoe meer je kunt bespreken. Met Yuren van 3 kan ik bijvoorbeeld al de emoties benoemen. We proberen met ons gezicht een emotie uit te beelden en kijken in de spiegel hoe dat er uit ziet. In het boekje staan een aantal voorwerpen die je kunt benoemen (goed voor de taalontwikkeling) en situaties die je kunt bespreken. Ze zullen voor de kinderen heel herkenbaar zijn. Je kunt ze vragen stellen aan de hand van het boekje, hoe ouder je kindje, hoe leuker en gerichter de vragen en antwoorden kunnen zijn. Wij hebben al veel plezier gehad van het boekje! Lenthe vindt het ook al heel leuk om het boekje te bekijken. Ze voelt er aan, bekijkt de plaatjes en luistert naar de woordjes die ik benoem. Zo is dit dus ook al een heel leuk cadeautje bij de geboorte of het eerste levensjaar. Je zult er lang plezier van hebben!

Het boekje is van het merk Qukel en gemaakt van biologisch katoen en milieuvriendelijke verf. Je koopt de emotiekoffer bij Gezinnig.

Gezinnig emotiekoffer open(1)

Vorig artikelSpark!
Volgend artikelLentesokken van Collégien
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in