Zo leg je de schooljaren van je kind vast

mijn schooljaren cover Ik ben best wel trouw geweest in het bijhouden van de babytijd van de kinderen. Voor Lenthe heb ik een “baby’s eerste jaar” boek van Pauline Oud en het was dan ook logisch dat ik voor haar het boek “Mijn Schooljaren” zou gaan invullen om haar basisschoolperiode vast te leggen.

Onthouden

Je denkt altijd dat je wel onthoud wat je kind in welke periode van zijn of haar leven doet, lees, kijkt, belangrijk vindt, enz. De waarheid is echter, dat je het razendsnel vergeet. De ontwikkeling van kinderen gaat zo hard. Iedere fase heeft weer andere bijzonderheden, andere moeilijke opvoedvragen en leuke momenten. Om tijdens de basisschoolleeftijd te onthouden met welke vriendjes en vriendinnetjes je kind speelt, wat het op tv keek, welke kleur favoriet was, hoe het op school ging met afscheid nemen, hoe de verjaardag gevierd werd, Sinterklaas, Kerst, en alle andere speciale momenten, is het leuk om een boek over de schooljaren bij te houden.

na een paar weekjes wennenmijn schooljaren lenthe

Pauline Oud

In navolging op het zwangerschapsdagboek, en het boek over de kraamtijd, is er nu ook het boek “Mijn Schooljaren” De herkenbare, vrolijke tekeningen maken dit boek aantrekkelijk om in te vullen, ook voor kinderen. Even een momentje samen, dat hoeft niet dagelijks, maar bijvoorbeeld elke maand. Er is ruimte om de klassenfoto’s op te plakken, zodat je de kinderen ziet veranderen en je meteen een plek hebt om deze foto’s op te bergen. Zo wordt het een leuk naslagwerk voor later.

Kopen

Gaat jouw kindje na de zomer voor het eerst naar school? Of word je kind dit schooljaar 4? Dan is het leuk om Mijn Schooljaren aan te schaffen. Het is bovendien een leuk cadeau voor iemand die 4 jaar wordt.

mijn schooljaren vriendjesomslagtekst mijn schooljaren

Winactie

Ik mag 2 exemplaren van dit leuke invulboekje weggeven! Ken jij iemand die dit schooljaar 4 wordt en het leuk zou vinden om zijn of haar schoolperiode hierin vast te leggen? Doe dan zeker mee!

Laat ons via onderstaand formulier weten, voor wie jij het boekje zou willen winnen. Deze actie loopt tot 17 september 2016.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  mijn-schooljaren-pauline-oud

  Vorig artikel6 x wat je niet moet doen in Berlijn
  Volgend artikel5 hippe back to school bags
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in