Stoffenwalhalla

stoffenwalhalla spinnenwebHet is helemaal in, dingen zelf maken. Dus is een online stoffenwalhalla een plek die je in je favorieten wil zetten als je een beetje handig bent met naald en draad. Of een naaimachine natuurlijk. Zelfs mijn eigen dochters zijn er mee in de weer. Ontwerpen van jurkjes worden gemaakt en uitgewerkt. Tassen van spijkerbroeken, knuffels, noem maar op. Iedereen is in de ban van handmade

Lees ook: Stickers zelf maken

Stoffenwalhalla Textielstad

Voor al die handmade producten is natuurlijk wel leuke stof nodig. Soms kopen we dat op de markt, of bij de Kringloopwinkel, maar recent ontdekte ik online Stoffenwalhalla Textielstad. Deze webwinkel heeft vanalles, ook voor leuke prijzen. Ze hebben er echt vanalles, voor elk doel kun je wel een geschikt en leuk stofje vinden. 

Bewondering

Nog altijd kijk ik met bewondering naar de creaties die mensen in elkaar draaien met stof. Jurkjes, shirtjes, broekjes. Ik kan het niet, heb er het geduld niet voor, werk niet precies genoeg. Ieder z’n vak hè… Maar goed, ik kom wel de leukste stofjes en stoffenwebshops tegen. Helemaal als je iets specifieks zoekt, zoals bijvoorbeeld deze spinnenwebstof voor de aankomende Halloween. 

stof geel groen

Vorig artikelWinterjurkjes
Volgend artikelHang it all
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.