Streep & Co

Over Hip & Hot gesproken… streepjes zijn volgens mij al tijden “hip”. Ik kan me nog herinneren dat ik als puber per se een gestreept shirt wilde, want dat was toen je van het. Ook nu zie je het regelmatig opduiken in de media. Streepjes blijven, of het nou zomer is of winter dat maakt niet uit. Voor mijn Sterre kreeg ik 2 superleuke jurkjes thuisgestuurd. Met streep, in roze (haar favoriete kleur) en in grijs, wat ik weer heel goed te combineren vind met felle kleurtjes accessoires. De jurken zijn van mooie kwaliteit, lekker luchtig en daardoor ideaal voor een dagje strand. Juist door de streep kunnen ze ook heel goed voor netjes. Streepjes vervelend nooit en zijn altijd in de mode.

Namens Streep & Co mag ik een zo’n altijd hip jurkje in een maat en kleur naar keuze weggeven! Laat ons via dit formulier weten in hoeveel kleuren zijn de jurkjes gemaakt? Deze winactie loopt tot 25 augustus 2011 (mijn 35e verjaardag!)

Kun je zo lang niet wachten, want wil je deze zomer je kind al met zo’n hippe streep laten rondlopen? Bestel dan gewoon met 15% korting. Vul hiervoor de kortingscode hipenhot in, die is geldig tot 31 augustus 2011.

Vorig artikelFire Wire
Volgend artikelCook Your Book
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in