Cook Your Book

Ik kook graag. Ik ben ook al tijden lid van magazines als de Delicious, de Elle eten, enz. In een ver verleden was ik zelfs geabonneerd op de Sla (een vegetarisch magazine), de Wining & Dining en de Tip Culinair. De Allerhande verslind ik. Tegenwoordig heb je JAMIE (Jamie Oliver), daar ga ik me binnenkort ook eens in verdiepen. Lekkere recepten scheur ik uit en bewaar ik. Wanneer ze door de ballotage commissie (mijn man en kinderen) gekomen zijn, gaan ze definitief in mijn kookmap. Intussen een ordner die uitpuilt. Ik ben dan ook erg enthousiast over het idee van Cook Your Book. Hier kun je zelf een kookboek maken van al jouw succes-recepten. Zij maken er een prachtig boek van. Kost natuurlijk wel even tijd, maar dan ben je verlost van die uitpuilende map. Of lossen papieren. Heb je geen zin om je eigen recepten er in te zetten? Dan kun je ook recepten toevoegen uit de enorme database van Cook Your Book. Je voegt alleen toe wat je zelf echt lekker vindt, zo heb je een kookboek wat je van voor tot achteren kunt gebruiken. Want om eerlijk te zijn, ik heb een kast vol, maar uit elk kookboek gebruik ik vaak maar 4 a 5 recepten. En het neemt wel allemaal veel plek in. Cook Your Book is tenslotte ook nog eens hartstikke leuk om iemand cadeau te doen. Verzamel het succesrecept van alle gasten op een bruiloft in een gepersonaliseerd kookboek en doe het cadeau op de grote dag. Of voor een verjaardag, kerst, noem maar op.

Cook Your Book biedt de lezers van Hip & Hot de kans op een cadeaubon voor een persoonlijk kookboek met 30 recepten, inclusief verzendkosten te winnen! Wat je daar voor moet doen is de vraag: Uit hoeveel taart recepten kun je kiezen om in je kookboek op te nemen? beantwoorden via dit formulier. Deze actie loopt tot 26 augustus 2011.

Vorig artikelStreep & Co
Volgend artikelAppeltjes!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Wat een geweldig idee! Er staan zelfs heel veel glutenvrije recepten, stel dat je iemand kent die glutenvrij of wat dan ook vrij moet eten 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in