Zzipp

Ik ben me een beetje aan het oriënteren op leuke kinder- en babykamer accessoires. Er staat hier een aardige verbouwing gepland namelijk vanwege de zwangerschap. Met een grote interne verhuizing. Papa en mama verhuizen naar de zolder, dochter verhuist naar de kamer van papa en mama en de nieuwe baby komt in het babykamertje van onze Hip & Hot dochter. En dat betekent: ideetjes opdoen en shoppen! Bij Zzipp vond ik al heel wat leuke spulletjes. Vooral de opbergmanden zijn superhip. Handig om er een aantal aan te schaffen en in een kast te zetten met gelijksoortige spulletjes er in. Speelgoed, verzorgingsproducten, boekjes, haarspulletjes, rompertjes, sokjes, noem maar op. Daarnaast spotte ik dat je er je eigen bedovertrek kunt ontwerpen, met als basis zo’n hip ruitjesstofje. Ga ik ook onthouden, want dochter krijgt natuurlijk een groot bed en een heus dekbed! Ze verkopen bij Zzipp nog veel meer moois, ik raad je aan even door te klikken en zelf een kijkje te nemen, het is namelijk teveel om op te noemen…

Houd jouw kind van broches? De mijne wel, ik ben dan ook erg verheugd dat Zzipp voor de winactie zo’n hippe retro broche beschikbaar stelt. Wat je hiervoor moet doen is via dit formulier even laten weten welk product je mist in het assortiment van Zzipp.nl. Wie weet mag jouw kindje dan binnenkort pronken met zo’n gave broche, die je trouwens zelf mag uitkiezen als je gewonnen hebt! Deze actie loopt tot 2 februari 2010.

Vorig artikelChoc-o-lait
Volgend artikelPimp je bakfiets
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in