Strijkvrij overhemd met een knipoog

Het is bijna Valentijnsdag. Wij vrouwen zijn natuurlijk attent als altijd en regelen voor de mannen een cadeau. Maik heeft zijn Valentijnscadeau van mij al gehad, want ik wilde er natuurlijk iets over schrijven. Bij Hemdvoorhem.nl zag ik namelijk een leuk strijkvrij overhemd met en knipoog. Dat moest het worden dit jaar. Stiekem is het ook een cadeautje voor mezelf, want ik háát strijken. Dat wordt dus een makkie met dit overhemd.

Strijkvrij overhemd met een knipoog

De knipoog zit ‘m in het boord aan de binnenzijde. Hier is een kus geborduurd, die je alleen ziet als je het weet. Extra bijzonder dus, om zo’n strijkvrij overhemd met verborgen zoen aan je liefde te geven. Verder is het een heel normaal wit overhemd, te dragen op een spijkerbroek, maar ook gewoon bij een mooi maatpak naar het werk. Wie toevallig de kus in het boord ziet, dat dit grapje net zo leuk vinden als jij!

Het voordeel van strijkvrije overhemden

Misschien twijfel je of een strijkvrij overhemd wel echt strijkvrij is, maar ik kan je verzekeren: het werkt. Het merk Eterna heeft overhemden die Slim Fit zijn en kreukvrij uit de wasmachine komen. Ik hang ze wel altijd even op een hangertje, want als je het overhemd verfrommeld laat drogen wordt het natuurlijk niks. Maar anders hoef je het echt niet te strijken, ideaal! Ik heb namelijk wel genoeg was met 4 kinderen, ben elke week weer blij als ik mount washmore weggewerkt krijg. Dus laat dat strijken voor mij maar zitten!

Hoe geef je het overhemd?

Je kunt het overhemd natuurlijk inpakken en gewoon geven op Valentijnsdag, maar het is ook leuk om het te bestellen en op zijn werk te laten bezorgen. Of ‘s morgens een lekker Valentijnsontbijtje verzorgen op bed en zijn kleding vast klaar leggen, waaronder dit strijkvrije overhemd met het grapje in de kraag. Als de kinderen nog iets zelf maken voor Valentijnsdag kun je het ook daarbij geven.

Online bestellen

Dit strijkvrije overhemd met knipoog in de kraag (of eigenlijk kus in de kraag) bestel je online bij hemdvoorhem.nl. Het is een kwalitatief mooi product wat lang mee gaat. Door de subtiele kus is het goed draagbaar bij zowel een casual outfit als een zakelijke outfit. Naast het grapje in de boord van de kraag, loopt over de knooplijst een smalle rood satijnen bies, zodat het een mooi geheel is.

Vorig artikelDe voordelen van een inductiekookplaat
Volgend artikelFirst Page in Den Haag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in