The best of Pinterest: Valentijnsdag

cupidoOf het nou een commercieel feestje is of niet, je geliefden laten weten dat je van ze houdt en om ze geeft is natuurlijk altijd leuk.

De tijd van stiekeme kaarten zonder naam ben ik wel voorbij, maar iets moois maken of iets lekkers bakken samen met de kinderen voor de man des huizes kan natuurlijk wel.

We kunnen iets blijvends maken voor in huis, zoals de ‘Hearth of Lights’ van Elske Leenstra. Makkelijk om zelf te maken (hopelijk liggen de kerstlampjes nog voor het grijpen op zolder, kerst is nog niet zo lang geleden) en als roze niet bij je interieur past, kies je een andere kleur. De DIY vind je op haar blog.

Valentijnsdag heart-of-lights Elske Leenstra

Vroeger, toen ik wel nog anonieme kaartjes schreef, tekende ik hartjes met pijltjes. Al dan niet met de eerste letter van mijn naam en die van mijn verkering. De pijltjes ik nu ook gaan maken, niet in mijn agenda, maar om door een koekje of macaron heen te doen. Op Sugar & Cloth vind je de DIY.

valentijnsdag Cupido pijl Sugar & Cloth

Nietsvermoedend wordt de chocolade cake aangesneden en plotseling komt er een prachtig rood hart tevoorschijn. Laura van Laura’s Bakery maakte deze cake. Je hoeft geen ‘Heel Holland Bakt’ bakster te zijn om dit te maken, het is juist verrassend makkelijk! Hopelijk zegt je eigen Robèrt van Beckhoven dat je een lekkere cake hebt gebakken.

Valentijnsdag hartencake Lauras Bakery

Wil je liever iets persoonlijkers geven en niet met een standaard bos bloemen aankomen? Kijk eens naar de toffe kaart die DosFamily maakte. Pak je camera, zet de kinderen en jezelf op de foto, druk de foto’s af en haal bij de bloemist een losse bloem of laat ieder kind een eigen bloem kiezen.

Valentijnsdag fotokaart

Vorig artikelTrendkleur 2016: prachtig okergoud
Volgend artikelWin kaarten voor de beurs Eigen Huis
Joyce Valkenburg
Joyce Valkenburg ontdekte het bloggen een paar jaar geleden. Het begon als een soort fotoboek voor haar zelf en voor later voor haar 3 kinderen. Het bloggen in combinatie met social media vond ze zo leuk dat ze bij Hip & Hot de plek vond om deze 2 dingen te combineren. Op Twitter, Pinterest en Instagram is ze te vinden op de naam @zjojes. Haar blog heet De Wondere Wereld Van Klein Grut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in