Superleuke kettingen in origami en tangram stijl

origami vlinder Ik zag de kettingen in origami en tangram stijl van Origami Zoo en ik was verkocht. Perfecte lengte voor op een leuk shirt of mooie jurk. De afbeeldingen zijn supergrappig en passend bij elk thema. Zo zou je het hart goed kunnen gebruiken op Valentijnsdag of moederdag (ook een leuk cadeau voor moederdag). De vlinder is natuurlijk heerlijk op een zomerse dag. De ijsbeer juist in de winter. Met pasen draag je een (paas)haas en voor een paardenliefhebber koop je het paard. De eekhoorn is perfect voor de herfst en de vogels kunnen uiteraard het hele jaar door. Toevallig had ik een heel toepasselijk t-shirt in de kast liggen, die het dragen van de vogelketting wel heel grappig maakte…. Kijk maar!

ketting poes tangram origami
Zou de poes de vogel vangen?
De kettingen staan leuk op zowel een effen stof als iets met een printje. Ze hebben geen sluiting en zijn lang genoeg om zo over je hoofd te doen. Ik heb er heel wat gepast, en zou ze best allemaal willen houden! Er zijn nog veel meer leuke dieren op de website van Origami Zoo. Ben eigenlijk wel benieuwd, welk dier mis je nog en waarom?

En welke ketting zal ik houden? Welke vind jij het leukste?

origami zoo kettingen

Vorig artikel9 dingen die je kunt doen met kaarten
Volgend artikelMijn favoriete bio zonnebrandcrèmes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in