TakaTomo

Toen wij in de zomer van 2010 in Duitsland waren, ontdekten we dat Duitsland (of in ieder geval de stad Bonn) nog niet echt “hip” is. Tenminste, op het gebied van babyspul dan. Want mooie designwinkels op het gebied van interieur en wonen kwamen we zeker tegen. De baby- en kinderwinkels waren eerder een beetje tuttig. Op een enkele winkel na, natuurlijk. Toch schijnt hip shoppen wel in opkomst te zijn. De webshop TakaTomo is daar een voorbeeld van. Een waar shopwalhalla is dat. Zet de taal op Engels en kijk je ogen uit. De meest leuke merken vind je er tussen, voor de kids, maar ook voor jezelf! Vrolijke kleurtjes, mooi design, praktische handigheidjes, TakaTomo heeft het. Ze hebben onder andere een zeer uitgebreiden collectie van Rice en Sebra. Je bestelt en hebt binnen enkele dagen je hebbedingetjes in huis. Ook een heel handige site met de feestdagen op komst, hier slaag je zeker voor een leuk cadeautje!

Vorig artikelDe Kickbee
Volgend artikelSieraden met herfstdieren
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Duitsland niet “hip”? Dan was je vast niet in Berlijn. 😉 Super kindvriendelijke stad vol hippe kinderwinkels en -cafés!

    • Klopt Femke! Ik ben nog nooit in Berlijn geweest (staat zeker op mijn lijstje!). Ik was in Bonn, wat niet echt een hippe stad is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in