Mini Muurstickers

Ik kocht van de week een uberschattig slaapzakje bij Kokkie en spotte toen ook meteen geweldig leuke muurstickers. Helaas, we hebben er geen plekje meer voor, anders wist ik het wel. De keus is enorm! Van stoer tot hip, van stijlvol tot vrolijk. De een nog leuker dan de ander. Geweldig om iedere kinderkamer mee op te fleuren. Of je gang, of..of…of… Nou ja, tijd om zelf even te gaan kijken. Je vind de muurstickers hier!

En natuurlijk stelt Kokkie er eentje beschikbaar voor onze hippe lezers! Is dat even leuk. Wij willen wel graag weten waar jij deze sticker zou willen plakken. Je geeft dat door via dit formulier. En dan maak je vanzelf kans om deze leuke mini Chocovenylsticker te winnen! Deze actie loopt tot 20 september 2010.

Vorig artikelPiepschuim letters
Volgend artikelsAMenZo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in