Tassies

schortje-tassiesEn dan gaan ze naar school. Eten mee, drinken mee, gymspullen mee, zwemspullen mee. Heb je natuurlijk wel een hippe tas nodig. Liefst met eigen naam, zodat niemand in de war kan raken. Bij Tassies vind je hele leuke, originele tassies! Rugzakken, buideltassen, schoudertassen, toilettassen, schorten, tassen voor de mama’s, laptoptassen, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. En die stofjes! Geweldig leuk. Stippen, barokprint, ruitjes, helemaal hip. Er staan veel tassen die zo te bestellen zijn, maar een tas op maat is ook mogelijk. En wist je dat ze bij Tassies ook workshops geven? Leuk voor een vrijgezellenfeestje of om gewoon een keer met vriedinnen te doen.

roze-barok-tas-tassiesAan een van de Hip & Hot lezers geeft Tassies een rugzak roze barok ter waarde van 39,95 euro gratis weg! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is even op Tassies.nl kijken welke naam er op deze rugzak staat (hij is er hier afgehaald) en het antwoord te mailen via dit formulier Deze actie loopt tot 1 mei 2009, de winnaar krijgt daarna bericht.

Deze actie is afgelopen, de winnaar is Jessica Eijlander uit Buurmalsen.

voorjaarstas-tassiestassies-schoudertas

Vorig artikelBabycompany
Volgend artikelGeboortekleed
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here