The best of Pinterest: Vaderdag

vaderdag-pinterestNadat wij moeders flink verwend zijn op Moederdag, mogen we daarna gaan nadenken wat we met onze kroost gaan knutselen voor papa. Oh nee wacht, we laten onze kroost knutselen voor papa natuurlijk.

Zondag 21 juni is het alweer Vaderdag. Gelukkig is er ook weer genoeg inspiratie te vinden op Pinterest.

Bijzondere stropdassen

Ook al wordt de stropdas steeds minder gedragen, het blijft leuk om er iets mee te knutselen voor Vaderdag.

Bijvoorbeeld een mooie gepersonaliseerde stropdas, zoals Emma maakte. Niet moeilijk en de kinderen kunnen hun creativiteit hun gang laten gaan.

vaderdag stropdas

Slaap lekker, papa!

Zijn de stropdassen te gewoontjes voor je, dan kun je de kinderen ook nog hun gang laten gaan met textielstiften op een kussensloop. Of laat ze er een mooie, lieve tekst op schrijven. Niks fijners dan slapen op een kussen dat met liefde is gemaakt!

vaderdag cadeau kussensloop

Feest voor papa

Vaderdag is natuurlijk een feestje voor papa en bij een feestje horen natuurlijk slingers! Dat dacht Jillian van het blog Jillian in Italy ook. Op haar blog vind je een goede werkbeschrijving om leuke Vaderdag slingers te vouwen.

Misschien is het nog een beetje lastig om ze te laten vouwen door de kleinsten in huis, maar deze slingers zorgen natuurlijk wel voor een extra feestgevoel bij papa. Plus je maakt ze dit jaar en kan ze iedere Vaderdag weer uit de kast halen om ze op te hangen. Wat een feest!

vaderdag origami stropdas

Snoep(bloem)pot

Dat moeders van snoepen (ja moeders, chocolade valt er ook onder) houden is natuurlijk wel bekend, maar vaders kunnen er ook zeker wat van. Vraag het ze en reken maar dat ze een lievelingssnoepje hebben. Een bloempot vol met het lievelingssnoep van papa is natuurlijk een geweldig cadeau! Uiteraard hoort daar een stropdas bij.

Nu maar hopen dat hij snapt dat een bloempot vol met chocola ook een goed idee is!

Vaderdag bloempot

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij… Marloes van Leerkracht organizer
Volgend artikelDe 5 beste vaderdagcadeaus (waar je zelf ook wat aan hebt)!
Joyce Valkenburg
Joyce Valkenburg ontdekte het bloggen een paar jaar geleden. Het begon als een soort fotoboek voor haar zelf en voor later voor haar 3 kinderen. Het bloggen in combinatie met social media vond ze zo leuk dat ze bij Hip & Hot de plek vond om deze 2 dingen te combineren. Op Twitter, Pinterest en Instagram is ze te vinden op de naam @zjojes. Haar blog heet De Wondere Wereld Van Klein Grut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in