Andalusische sferen bij de Libelle Zomerweek!

Libelle zomerweek afbeelding Wie nog op zoek is naar iets leuks om te doen de komende week, kan stoppen met zoeken. Van 18 tot en met 24 mei is het weer Libelle Zomerfeest, op het Almeerderstrand. Dat belooft een zonnig spektakel te worden, want dat mooie weer van nu houden we natuurlijk vast.

“Onder het motto Fiesta del Sol barst maandag 18 mei het jaarlijkse Libelle-feestje los: dansen, zingen, eten, bijpraten en (work)shoppen: genieten dus. Dit jaar wordt op het Almeerderstrand een stukje Andalusië neergezet. Heerlijke olijven, ham, paella en sangria, temperamentvolle flamencodansers, hartstochtelijke gitaarmuziek, en sfeervolle terrassen, het is er allemaal!”

sangria libelle zomerweek

Nou, dat lijkt ons wel wat, dus wij hebben de kaarten vast geregeld. Te leuk programma om niet te gaan! En die workshops ook… Alle ingrediënten voor een fijn gezinsuitje zijn aanwezig. Zeker weten dat jong en oud zal genieten. En natuurlijk kun je er ook prima een moeder-dochter-dagje van maken.

Wil jij ook? Je bestelt je kaarten via de website. Doe je dat voor 18 mei, dan profiteer je van 4 euro korting. Toch weer mooi meegenomen.

logo libelle zomerweek 2015

Vorig artikelDe leukste fiets- en wandeltochten op Hemelvaartsdag
Volgend artikelMust-do: de Appelparade
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in