Hangmat, zitzak of hangstoel?

Ontspannen is belangrijk, dat weten we allemaal. Het kan op vele manieren, wat dacht je bijvoorbeeld van lekker tot rust komen in een hangmat, zitzak of hangstoel? Lekker buiten in de tuin, of gewoon binnen in huis. Ik kreeg jaren geleden op mijn verjaardag een hangmat, uren heb ik er in gelegen. Ik heb er zelfs een keertje in geslapen ’s nachts, geweldig was dat. Nu staat er hier ook weer eentje in de tuin, en als er ook maar een beetje zon te zien is kun je mij vinden in de hangmat. Zitzakken zijn ook heerlijk. Beide kinderen hebben er eentje op hun kamer. Zo kunnen ze lekker relaxed een boekje lezen of televisie kijken. Een zitzak vormt zich helemaal naar je lichaam, dus je kunt je er heerlijk in nestelen. Je zult een hangmat niet zo snel binnen gebruiken en een zitzak niet zo snel buiten. Een goede combinatie van die twee is de hangstoel. Ze zien er prachtig uit, en zo kun je zowel binnen als buiten toch comfortabel zitten. Heerlijk voor de zomer. Er zijn verschillende soorten hangmatten, zitzakken en hangstoelen verkrijgbaar en ja welke moet je dan kiezen? Bij welkehangmat.nl en welkezitzak.nl kun je terecht voor informatie en kun je zoeken op alle verschillenden soorten en merken. Ideaal als je dus niet precies weet wat je zoekt. Weet je het echt helemaal niet, dan hebben ze een handige kieswijzer online staan, die na het beantwoorden van een paar vragen een gepast advies geeft. Dat kan dus niet misgaan. Zelf vind ik de hangmatten en zitzakken van Fatboy echt geweldig. De hangmatten zijn echt heerlijk groot, lekker om samen in te liggen. De zitzakken zien er gewoon geweldig uit, en je kunt er zelfs eentje voor je hond kopen. Gaaf toch?

Vorig artikelWinkel van Papier
Volgend artikelTizzalicious
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik heb laatst een hangmat van Fatboy gekocht. Ondanks het slechte weer heb ik gelukkig onder mijn afdak al menige avond kunnen genieten. Werkelijk een top ding om te hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in