Maak een raamtekening voor het goede doel!

Raamtekeningen zijn tegenwoordig helemaal hip. Moeilijk is het niet, je hebt eigenlijk alleen een witte krijtstift (of andere kleur) nodig, een ontwerp en een raam. Het leukste is het om regelmatig af te wisselen met de raamtekeningen. Gewoon aanpassen aan de tijd van het jaar, een thema dat speelt. Oudere kinderen kunnen al heel goed zelf een raamtekening maken. Sterre is er inmiddels hier thuis heel bederven in. Het leuke is, je kunt nu raamtekenen voor het goede doel! Lees snel verder, want ik leg je uit hoe dat werkt. Maak een raamtekening voor het goede doel!

Maak een raamtekening voor het goede doel!

Anke, de eigenaresse van Raamtekening.nl besloot de hele maand augustus alle opbrengsten te doneren aan KIKA. Dat is natuurlijk een prachtig doel, maar het gaat alleen iets opleveren als er ook mensen daadwerkelijk een mooi ontwerp aanschaffen. Ik werk dus graag mee aan een stukje naamsbekendheid van deze actie. Tot mijn spijt moet ik bekennen dat ik door de drukte in de vakantie pas halverwege de maand in actie kom, maar ik hoop natuurlijk dat jullie alsnog gaan helpen om een flink bedrag aan Kika te laten storten.

Ontwerp Origami Zoo

Ik koos een ontwerp uit van Origami Zoo, met bosdieren. Ik wilde graag dit ontwerp, omdat ik het straks in de herfst goed kan gebruiken. Zoals ik al schreef ben ik zelf ontzettend druk, dus ik liet Sterre tekenen. Dat ging simpel: ontwerp uitprinten in het juiste formaat, met masking tape op het raam plakken aan de buitenkant en aan de binnenkant tekenen. Het lastige bij onze ramen was alleen, dat wij driedubbel glas hebben en je daardoor wel wat moeilijker kunt tekenen. Desondanks was het resultaat prachtig. En het kan nog tot ver in de herfst blijven zitten.

Ontwerpen

Op de website staan ontzettend veel ontwerpen van lieve dieren die je kunt kiezen om op je raam te tekenen. De prijs van een ontwerp is slechts €2,50 en dat gaat dus helemaal naar KIKA. Jij krijgt daarvoor het ontwerp, dat je uiteraard ook volgend jaar weer kunt gebruiken als je wil. Alle kleine beetjes helpen, dus het zou heel fijn zijn als je minimaal één ontwerp koopt. De krijtstiften zijn trouwens te koop bij de HEMA en de Action.

Doe jij ook mee?

Vorig artikelGolden Latte, het hippe drankje van Londen
Volgend artikelVan London Luton Airport naar het centrum
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in