ToddyGear

Ken je dat? Die grijpgrage kinderhandjes naar je iPhone of Blackberry? Hier vaste prik, die kids weten nog bijna beter hoe die dingen werken dan wij zelf. En prima, want er zijn genoeg app’s waar ze veel plezier aan beleven en ze tevens wat van kunnen leren. Alleen daarna zien die beeldschermen er vaak niet meer uit. De iPad zit hier onder de vette vinger, mijn iPhone idem dito. En toen vond ik iets op internet wat dit probleem verhelpt. De ToddyGear Smart Cloth. Met deze doekjes poets je je scherm in een mum van tijd schoon. Ik kreeg namelijk een doekje opgestuurd om uit te proberen en het werkt! Bovendien zijn deze doekjes erg leuk om te zien, waardoor je ze met veel plezier in huis laat slingeren.

Namens ToddyGear mag ik een Smart Cloth weggeven! Iedereen die voortaan een schoon schermpje van de iPad of smartphone wil hebben meedoen dus. Laat ons via dit formulier weten vanaf welke hoeveelheid ze gratis worden verzonden en je maakt kans om zo’n hip doekje te winnen! Deze actie loopt tot 18 maart 2011.

Vorig artikelGreen little black dress
Volgend artikelSpinning Jewelry
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in