Fijne kerstdagen en onze kerstkaart

Ieder jaar laat ik een persoonlijke kerstkaart drukken die ik naar mijn zakelijke èn persoonlijke contacten stuur. Dit jaar heb ik gekozen voor een kaart met kerstbomen. Kerstbomen zijn immers onlosmakelijk met de kerst verbonden. Daarbij vond ik het leuk om een mix te maken tussen de kerstbomen zoals mijn kinderen ze tekenen en die van een aantal ontwerpers waar ik wel eens mee samenwerk. Wendy de Boer, Lindi Melse, Ankepanke & Tirza Hensbergen hebben een kerstboom hiervoor aangeleverd en ook mijn kinderen en ikzelf tekenden. Yuren met oliepastelkrijt, Sterre met viltstift en Lenthe en ik gebruikten Stockmar waterverf (die kocht ik bij het Rijk Vol Kleuren, superfijne waterverf die heel lang mee gaat, heel anders dan waterverf van de HEMA ofzo!) Inmiddels zullen de meeste mensen hem wel ontvangen hebben, dus kan ik ‘m hier plaatsen.

Merry Xmas allemaal!

Vorig artikelDe mooiste verhalen rond Kerstmis
Volgend artikelFree Printable kalender voor 2016
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in