Hip & Hippie

Er valt een hoop te vertellen over deze bijzondere kaarsen uit Amerika. Om te beginnen was ik al helemaal blij verrast toen ik ontdekte dat er een mooie bedel verstopt zit onder het deksel die je aan je ketting kunt hangen. Een cadeautje in je cadeautje, dus eigenlijk. Helemaal leuk! Verder hebben deze kaarsen tussen de 70 en  120 branduren en zijn ecologisch verantwoord gemaakt. Ze zijn dierproefvrij en het papier dat is gebruikt, is gekleurd dmv natuurlijk pigment en boordevol zaadjes van wilde bloemen. De verpakkingen zijn met zorg gekozen. De glazen zijn prachtig en kunnen worden hergebruikt.  Alle onderdelen van de verpakking kunnen worden hergebruikt of gecomposteerd. Je kunt er zelfs de prachtigste bloemen uit tevoorschijn toveren! Dat werkt zo: leg het papier een nacht in het water. Dek af met een dun laagje potgrond en houd het geheel vochtig tot zaailingen uitkomen. Na 1 a 2 weken beginnen de bloemen te groeien. Dit kan ook in je tuin of in een pot. Zorg ervoor dat de bodem vochtig is tot de zaailingen verschijnen. En tot slot: ze geuren heerlijk! En dan spreek ik uit ervaring… Zeg nou zelf, dat is toch een geweldig kado voor je oma, moeder, vriendin of wie dan ook? Zoveel kadootjes en dat allemaal in 1 kaars!

Wij mogen een signature glass weggeven. Voor zo’n mooi cadeau moet je natuurlijk wel iets doen. Wij willen graag weten: waar ergens in Amerika komen de Hip & Hippie zussen vandaan? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet ben jij straks een happy winnaar. Deze actie duurt tot 26 februari 2011.

Er is bovendien een leuke actie bij de Woonstylewinkel. T/m 15 februari krijg je bij een bestelling van Hip & Hippie kaarsen een gratis Votive glas met 18 branduren GRATIS. Wel even vermelden dat je via Hip & Hot bent gekomen.

Vorig artikelThreadless
Volgend artikelLima bean verschoningsmatjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in