Oorbellen voor meisjes zonder gaatjes

clipoorbel verzilverd hartje met rhinestone oorHeel wat meisjes willen graag oorbellen. Zeker als ze het zien van hun vriendinnen of een grote zus. Wanneer je gaatjes bij je kinderen prikt is heel persoonlijk. De ene ouder doet het als een kind baby is, de ander kiest er voor om het op de kleuterleeftijd te doen en weer een ander geeft aan dat het pas mag als je kind 10 jaar of zelfs nog ouder is. Wil jij liever nog even wachten met gaatjes prikken bij je kind, maar zeurt je kind wel om oorbellen? Dan heb ik de oplossing voor je. Oorbellen voor meisjes zonder gaatjes!

Op welke leeftijd?

Sterre wilde al vanaf dat ze 4 was heel graag oorbellen. Wij vonden dat toen nog wat vroeg, en hebben steeds gezegd dat het mocht als ze 6 jaar werd. Inmiddels heeft ze dan eindelijk oorbellen, en is ze er heel blij mee. Lenthe mocht het al iets eerder, toen ze 4 was. Zo gaat dat bij volgende kinderen. Dan wordt je toch wat soepeler. Toch ben ik achteraf wat minder enthousiast over de gaatjes bij Lenthe. Ze zat steeds aan de oorbellen te trekken en draaien in bed, waardoor de gaatjes helemaal zijn uitgelubberd. Niet zo mooi en vooral ook met het risico dat het gaat ontsteken.

Oorbellen voor meisjes zonder gaatjes

Is jouw meisje ook zo aan het zeuren om oorbellen en vind je het eigenlijk niks? Dan heb ik nu een goeie tip. Bij Meisjessieraden.nl verkopen ze namelijk hele lieve oorbelletjes, die geen gaatjes nodig hebben. Je ziet het verschil bijna niet met echte oorbellen. Sterre kreeg een setje opgestuurd en ze was er meteen helemaal weg van. Vooral de cupcakes vond ze erg leuk. Lekker kleurig, zo zei ze. Meteen gingen haar echte oorbellen uit en deed ze deze aan. Dat kon helaas niet te lang, want ik ben nog steeds bang dat haar gaatjes weer dichtgroeien als ze geen oorbellen in heeft. En aangezien het gaatjes schieten nou niet geheel pijnloos is… De oorbellen zijn trouwens heel fijn geprijst en daardoor zeer geschikt om cadeau te doen met een verjaardag of een andere gelegenheid.

cupcake clipoorbel paddestoel rood mini

 

Vorig artikelTraveller’s Notebook
Volgend artikelZomerse sieraden
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

5 REACTIES

  1. Mijn dochter twijfelt of ze oorbellen wilt, dit is een leuk idee om eens te kijken wat ze er van vind. De hartjes hebben de voorkeur?

  2. Leuk idee! Lotus is twee en wil graag ‘moooooie oorbellen’. Wij vinden dat te jong en Johan heeft beloofd dat ze gaatjes mag als ze vier wordt. Maar dit is natuurlijk een perfect alternatief (of in elk geval een overbrugging voor de komende 2 jaar). Thanx voor de tip

  3. Wat leuk, mijn dochter heeft oorbellen gekregen toen ze drie was. Ik had nog twee meiden van 15 en 17 en daar nam ze de oorbellen van en stopte die in haar oor. Toen was het hoog tijd om zelf oorbellen te geven!

  4. Ik heb pasgeleden clip oorbelletjes besteld voor mijn nichtje van 3 jaar op meisjessieraden.nl en ze is er zó blij mee! Ze wilden zó graag Loze ipv Roze??oorbelletjes maar mijn schoonzus vind haar nog te jong voor gaatjes. Deze oorbellen zijn dus de ideale oplossing en mijn nichtje is zo trots als een pauw!

  5. ik ben 9 jaar en ik wil egt heel graag oorbellen maar ik durf niet want ik ben bang dat het heel erg pijn doet dus ik wil nep oorbellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in