Hippe poncho’s

Naast de geweldig handige dekentjes van Lily-Balou, die hier met de kleine Yuren al veel gebruikt zijn de afgelopen 2 weken, zijn er nu ook heel hippe poncho’s die ik jullie niet wil onthouden! Ik had al een poos geleden van die leuke poncho’s op Etsy gezien. Helaas werden ze niet naar Nederland verscheept, dus kon ik ze niet bestellen. En toen kwam ik er achter dat Lily-Balou ze ging verkopen! Ik was in de gelukkige omstandigheid dat ik er eentje mocht uitproberen en ik ben superenthousiast. Wat een leuke dingen zijn dat! Mijn dochter vindt het heerlijk warm en draagt het vaak in plaats van haar jas. En het staat zooo geweldig. De poncho’s zijn overigens bedoeld voor de heerlijk lange zomeravonden die nog gaan komen. Als het dan net even te ver afkoelt en je wilt toch nog lekker buiten zijn, trek je je kindje zo’n poncho aan en dan blijven ze lekker warm. Ideaal!

En weet je wat nou zo leuk is? Ik mag aan één van mijn Hip & Hot lezers zo’n hippe en handige poncho weggeven! In een maat en kleur naar keuze. Meedoen dus, want ze zijn echt super. Het enige dat je hoeft te doen is even op de site van Lily-Balou kijken welke kleur en welke maat jij zou willen ontvangen. Dat geef je natuurlijk weer door via dit formulier. Deze actie loopt tot 12 juni 2010, zodat je er de hele zomer nog plezier van hebt!

Vorig artikelRoos & Tijn
Volgend artikelStrijkapplicaties.nl
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in